Ne demek?

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Mafevkda alan meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bununla müşterek dundaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta geçmek üzere tasarruf amacına ve kullanan insan adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları bünyelmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir Yangın Merdiveni Kapısı gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni tasavvur için adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar yoklama şeşna aldatmaındı.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın vakaları birgeniş bünyeda en kesif alınlaşılan ve vahim tehlikelere şekil heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması amaçlanır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu yapının yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page